18 Nisan 2015 Cumartesi

"Ben Artık Boya Yapmıycam!"

Merhabalar!

Güneşin kendini gösterip hepimizi sokağa döktüğü bu güzel cumartesi gününün akşamında, dünyalar tatlısı bir reklamla karşınızdayım...

Eti'nin yeni ürünü Eti Süt Burger için çektiği reklam yüzünüzü güldürecek, garanti veriyorum!
Gelin izleyelim:

Eti, bu yeni reklamının formatını alıştığımız reklam türünden farklı olarak kısa bir Vine veya Instagram videosuna benzer yapmayı tercih etmiş; çok da başarılı olmuş.
Reklamın ardındaki hikaye nedir, bu fikir kimin aklına gelmiştir bilemem ama çok doğal bir reklam çıkmış ortaya. Bir annenin çocuklarının şirin anlarını videoya kaydedip internete yüklemesi tadındaki bu reklam, piyasadaki rakip firmaların benzer ürünlerinin reklamları arasında tatlılığıyla öne çıkmayı başarıyor.
Aniden karşımıza ikisi de birbirinden tatlı, baştan aşağı rengarenk boyalara bürünmüş iki çocuk çıkıyor. Ortalığı dağıtmışlar, anneleri onları hafiften azarlıyor. "Kim yaptı bunu?" diyince suçluluk psikolojisiyle ikisi de şirin şirin, utana sıkıla birbirini işaret ediyor!  0:38'lik süresiyle normal karşılayabileceğimiz, kesinlikle can sıkmayan bu reklamda, Eti Süt Burger'in ne kadar lezzetli olduğu ve çocukları nasıl yola getirdiği ima edilmiş.  O kadar ki, çocuklar Süt Burger uğruna yaramazlığı bırakıyor, annelerinin sözünü dinlemeye başlıyorlar. -Çocuğunuz varsa siz de deneyin, bakarsınız işe yarar. :) -
Annesi çocukları hafiften azarlayınca, hele bir de Süt Burger Çocuklardan bir tanesi tüm mızmızlığıyla: "Ben artık boya yapmıycam, yiyicem!" diyor.
Reklamın en önemli avantajı, çocukların şirinliğinin bizde uyandırdığı duygu. Ürünün sloganı olan:
"Gücünü sütten alan burger: Eti Süt Burger"i de çocuklar tüm sevimlilikleriyle seslendiriyorlar.
Yani Süt Burger nasıl, "gücünü sütten" alıyorsa, reklam da gücünü bu ufaklıkların tatlılığından alıyor.
Bu bahar akşamı biraz gülelim istedim. Böyle basit ama güzel işler de var televizyonda; herkese duyurulur.
Evinizden neşe hiç eksik olmasın...
İyi akşamlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder