18 Kasım 2015 Çarşamba

Musmutlu Reklam

Merhaba!
Bugünün konusu, Ülker'in "Mutlu et ki mutlu ol" sloganı altında yaptığı 70. yıl reklamlarının en sonuncusu... Musmutlu, mutlu olduğu kadar da yepyeni bir reklam!
Hayat o kadar hızlı akıp geçiyor ki gün içinde birbirinden farklı binbir türlü duygu yaşıyoruz. Nedense üzgün olduğumuz anları daha sık hatırlasak da, mutlu olduğumuz nadir anlar hayatımıza güzellik katıyor.
Peki neye seviniyoruz? Mutluluğumuzu nasıl ifade ediyoruz?
İşte bu sorulara yoğunlaşan, karnaval havasında, jingle'ı film müziği tadında bir reklam olmuş Ülker'in yeni reklamı...


Zaten Ülker reklamlarına bakacak olursak, çoğu ürünün ve Ülker markasının kendi reklamlarının, özellikle son zamanlarda, hep mutluluk teması çerçevesinde yapıldığını görebiliriz. Hayat kadar hızlı tempolu bu reklamda, gerçekten yüzünüzü güldürecek görsellerle güzel bir fontta küçük bir yazı yer alıyor. Bu reklamın, bana göre, 70. yıl özel reklamından daha güzel ve samimi olduğunu söyleyebilirim. Gerçekten pozitif bir his yayıyor içinize. Hayattan kesitlerle bize mutlu olduğumuz anları, mutluluk için bekleyişi ve sabrı, başkasının mutluğuna ortak olmayı anlatıyor.
Özellikle melodinin hızlandığı kısmı ve "mutluluk like'lanır, yayılır, paylaşılır" şeklindeki günümüz teknolojisine uyarlanmış sözlerini beğendim.

"Mutluluk orada, mutluluk burada, her zaman her yerde var. Mutluluk seninle, mutluluk benimle, mutluluk Ülker'le var" nakaratı da izleyeni gülümsetiyor ve o anki düşüncelerinizi alıp götürüyor. Bir anda umuda kapılıveriyorsunuz.

Mutlu günler!





1 yorum:

  1. Biz pek beğenmedik gibi :) http://www.reklamyorumcusu.com/index.php/tv-reklamlari/mutluluk-bagiriliiiir.html

    YanıtlaSil