16 Şubat 2015 Pazartesi

%100 Sen %500 Tarz

Merhabalar!
Uzun süredir ayrı kaldığım bloguma geri döneceğim günü özlemle bekliyordum ve işte o gün geldi! Fiat 500 aracın kendisine de reklam kampanyalarına da uzun zamandır hayranım. Yeni "yüzde yüz sen yüzde beş yüz tarz" reklamları da mükemmel olmuş.
Tarzsın Fiat!
(Tabi bir de bu konu var… Fiat reklamlarının özellikle şu dönem çok popüler olan Bu Tarz Benim programına bir dokundurma yapıp yapmadığını çok merak ediyorum.)
Gerçekten de Fiat 500 yıllardır eskisiyle yenisiyle, envai çeşit renkleriyle kelimenin tam anlamıyla tarz bir otomobil. 







Boya katalogu tadında Fiat 500 renkleri:

Ben kendimi arabalar içinde kaybetmeden, gelelim reklam kampanyasına:




 Bu reklamlar, çılgın, isyankar ve özgürlükçü tavırlarıyla gençlerin halinden gerçekten çok iyi anlıyor. "Olmaz"a karşı çıkan asi nesilleri portreliyor. Olmaz'ların karşısında durmayı, 100% kendimiz olmayı öğütlüyor. Böylece de ehliyetini yeni almış, ilk arabasını almak isteyen genç nesillere hitap etmeyi başarıyor. Zaten Fiat 500 modeli itibariyle de tam bir öğrenci aracı. Görüntüsüyle gençlerin sempatisini kazanan bu araba, genç kızların hayallerini süslüyor.
Artık Fiat reklamlarında görmeye alıştığımız, bu reklamların karakteristik bir özelliği olan alaycı ton da reklamın etkisini arttırıyor. Bu reklamın diğer avantajları ise: son zamanların fenomeni Pharell Williams- Happy şarkısını kullanması ve seslendirilen Fiat'ın gerçekten de gülümseyen bir yüze benzeyerek sempatimizi kazanması…
Zekice değil mi? 
O meşhur şarkıya siz de benim gibi takıksanız, bir kez daha dinlemek için aşağıya tıklayabilirsiniz…



Bugünlük de benden bu kadar. En kısa sürede geri döneceğim. Bu reklamlar hakkında konuşmak, onları övmek için kesinlikle para almadığımı, kendi görüşlerimi paylaştığımı bir kez daha hatırlatmak isterim. Beğeninizi göstermek için yazılarımı okur ve beni takip ederseniz, veya eleştirilerinizi yorum olarak benimle paylaşırsanız sevinirim…

Yüzde yüz kendimiz olduğumuz muhteşem günler dileğiyle!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder