21 Mart 2015 Cumartesi

Nutellaaa...

Yeniden Merhaba!

Siz de o reklamı izlediniz mi bilmiyorum ama Nutella'nın yeni reklamına kayıtsız kalmak mümkün değil!
Buyurun küçük bir deney yapalım, bakalım izledikten sonra kaç dilim Nutella'lı ekmek yiyeceksiniz?
                                             

Nutella'yı hepimiz çok yakından tanıyoruz. O kadar ki tıpkı Selpak'ın "mendil" yerine geçmesi gibi Nutella da kakaolu fındık ezmesinin adı oldu. Nasıl ki Fusetea veya Nestea değil de özellikle "Lipton Ice Tea" istediğimizi özellikle belirtiyoruz, artık Sarelle'nin de Chokella'nın da yüzüne bakmaz olduk.

Romantik bir filmi andıran melodisi ve muhteşem görselleriyle ağzımızın sularını akıtan bu reklam kim bilir kaç kavanoz Nutella satışına neden olacak? Reklam karnımızı acıktırmanın yanında bize Nutella'nın kapağının açılışı, akışkanlığı, kavrulmuş Türk fındıkları ve kakaosuyla türünün diğer örneklerinden ne kadar farklı olduğunu da gösteriyor. (Evet yanlış okumadınız, Türk fındıkları... Ülkemizin en çok fındık ithal ettiği firma Nutella'yı yapan Ferrero'ymuş. Şaşırtıcı, değil mi?)

İster ekmek üstüne, ister kaşık kaşık... Yiyenleri gülümseten, hatta kendine aşık eden, hepimizin sevgilisi Nutella, "Bir dilim aşk" sloganını kullanmış. Reklamın aslında yeni bir ürün tanıtmak gibi bir işlevi veya çok yaratıcı bir kurgusu olmasa da çok başarılı bir iş olmuş. Nutella kendini bize tatlı tatlı hatırlatmayı başardı...

Çikolata kadar tatlı akşamlar!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder