12 Ağustos 2015 Çarşamba

Türkiyenin En Sevilen Çifti Güçlerini Birleştirdi!

Çok çok uzun bir aradan sonra yeniden merhaba!

Öncelikle, uzun zamandır blog'umla ilgilenemediğim için çok üzgünüm. Bu yoğunluk sürecinde ne yazık ki okurlarımı da kaybettiğim düşüncesindeyim. Ben buralarda yokken beni beklemenizi istemek haksızlık olurdu değil mi?
Şimdiyse çok güzel, izlediyseniz çok sevdiğinizi bildiğim, izlemediyseniz de çok seveceğinizden emin olduğum bir reklamla karşınzdayım! Bu yazıyı, bu reklam ilk çıktığında yani yaklaşık 6 ay önce yayınlamayı planlamış, ancak ne yazık ki bitirememiştim. Umarım beğenirsiniz!
Gelelim reklama. Bu reklam da birçok başarılı reklamın sahibi Arçelik'e ait. Reklamın starları ise, "Türkiye'nin en sevilen çifti" ipucumdan kimler olduğunu anlayabildiniz mi?
Tabi ki Beren Saat ve Kenan Doğulu'dan bahsediyorum!
 Düğünlerini hep birlikte merakla beklemedik mi? Los Angeles'taki düğün töreninden bir fotoğraf görebilmek için deliye dönmedik mi?
Takipçileri mutlaka biliyordur ya ben yine de söyleyeyim: ikili Ankara'da Bis Dine-Live adlı güzel müzik ile lezzetli yemekleri buluşturan bir mekan işletiyor. İzleyiciler olarak Beren Saat'i ekranlarda arar olmuştuk, Kenan Doğulu ile ise Aşk ile Yap adlı single'ı ve Açıkhava'daki konseri sayesinde özlem giderdik...
Yalnızca birliktelikleriyle değil, yetenek ve çalışmalarıyla da kalplerimizde bir numaraya yerleşen bu ikili sonunda küçük de olsa bir projede birlikte yer alıyorlar! Belki de siz bu reklamı sosyal medyadan görmüş veya çiftin aldığı ücret sebebiyle duymuştunuzdur. Doğulu çiftinin bu reklamdan aldığı ücretin 2,5 Milyon TL olduğu söyleniyor. Çiftin işleriyle olduğu kadar birliktelikleriyle de çok konuşulduğu bilinen bir gerçek. Arçelik 60. yılı için hiçbir masraftan kaçınmamışa benziyor.  Siz de benim gibi bu çiftin hayranıysanız bu reklamı çok seveceksiniz:


Arçelik'in 60.yılı şerefine çekilen bu reklam, Kenan Doğulu'nun son single'ı kapsamında başlattığı #AşkileYap çerçevesinde yer alıyor. Sosyal medyadaki tüm mecraları sallayan bu kampanya single'ın çıkışının ardından Kenan Doğulu'nun instagram hesabında grid-photo yani farklı fotoğraf karelerinin bir araya gelmesi şeklinde duyurulmuştu.
Reklamda, işini severek yapmanın önemi anlatılıyor. Çift işlerindeki başarılarıyla, işlerine duydukları aşkla kameralar karşısında yer alıyor. Sonrasındaysa hayranlarının görmekten pek mutlu olacağı ev hali kareleri giriyor.  Çiftin karizmatik halleri, başarıları ve yoğunluklarına rağmen birbirlerine zaman ayırlamaları reklamın vermek istediği mesajı destekliyor. İşini aşkla yapma düşüncesi de şarkının sözleriyle uyuşuyor:
Ne yaparsan yap, aşk ile yap 

Ne dediğin değil, nasıl dediğin olay

 Açılır kapılar ardına kadar kalpten gülersen
 Kalanı detay gerisi kolay...  

Şarkıyı tam anlamıyla dinlemek, klibini izlemek için tıklayınız.
Hepinizin aşkla yaptığı bir işi, gönülden bağlı olduğu bir kariyeri olması dileğiyle...
Güzel yaz günleri bizi bekliyor. Bir sonraki yazımda görüşünceye dek hoşçakalın!



Dipnot: Kenan Doğulu ve Beren Saat Hayranları! Reklamın kamera arkasını buradan izleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder